Bekijk een dakrenovatie van ruim 8.400 m2 | Voortman Coating & onderhoud heeft onlangs een groot project afgerond in Rijssen, waarbij ruim 8400m2 aan dakbedekking is gerenoveerd. Het dak, dat voorheen bedekt was met pvc, is volledig naadloos waterdicht overgespoten met een hoogwaardig 2 componenten flexibel rubber. Dankzij deze renovatie kan het dak weer jarenlang mee en is het beschermd tegen alle weersomstandigheden.

Tijdens de werkzaamheden heb ik als fotograaf en videomaker de kans gekregen om prachtige beelden vast te leggen. Door de omvang van het oppervlak en de inspirerende omgeving kon ik me volledig focussen op het in beeld brengen van de werkzaamheden. Het resultaat is een indrukwekkende video die de vakmanschap en professionaliteit van Voortman Coating & onderhoud benadrukt.

De luchtbeelden tonen duidelijk hoe de dakbedekking wordt aangebracht en laten zien hoe het dak transformeert van oud naar nieuw. De nauwkeurigheid waarmee de medewerkers te werk gaan en de kwaliteit van het eindresultaat zijn indrukwekkend in beeld gebracht.

Dankzij mijn creatieve aanpak en oog voor detail heeft de video een pakkende en professionele uitstraling gekregen. De beelden zijn niet alleen functioneel voor Voortman Coating & onderhoud, maar dienen ook als visueel bewijs van hun expertise en vakmanschap. Ik ben trots om deel uit te maken van dit project en om mijn bijdrage te leveren aan het succes van dit bedrijf.

Wil je meer inspirerende beelden zien? Neem gerust een kijkje in mijn volledige portfolio om al mijn werk te bewonderen.

Reacties: