IMG_6215

Een drone van tien bij vijf centimeter leg ik op tafel. Met uitklapbare pootjes en ultralicht. De controller is groter dan de drone zelf. Vanaf begin 2021 verzorg ik met deze quadcopter bedrijfsmatig dronevideo’s en luchtfotografie. Er kwamen vragen van bedrijven, particulieren en onder andere van het Rijssens Museum.


Het begon als een hobby. Van nature geïnteresseerd in techniek en de nieuwste snufjes daarin, schafte ik mezelf een drone aan. Uit het goedkope segment, voor de aardigheid. En dat beviel goed. Zo goed, dat ik voor een vakantie in Zwitserland een betere variant aanschafte. Ik wilde daar mooie luchtopnamen kunnen maken. Het Zwitsers landschap is perfect voor “dronephotograpy”


Eenmaal thuis maakte ik diverse video’s & foto’s van (bouw)activiteiten & landschap in en om Rijssen en plaatste deze op Facebook & Instagram. Dat werd opgemerkt en de eerste verzoeken kwamen binnen. Van kennissen en vervolgens bedrijven.
De dronefotografie werd iets meer dan alleen een hobby. Begin 2021 besloot ik me in te schrijven bij de Kamer van Koophandel en startte zo officieel mijn eigen onderneming: DroneaanHuis


Op mijn website & socials zijn inmiddels al leuke voorbeelden van luchtfoto’s en dronevideo’s te zien, gemaakt met de professionele camera. Ik maak onder andere opnames van de bouw van een bedrijf, en bewerk de verschillende fragmenten tot één video waarin in enkele minuten de voortgang van de bouw te zien is, van het grondwerk tot het moment dat de vlaggen fier voor het nieuwe gebouw wapperen!

Certificaten:

RDW

Cursus A1/A3 & A2

Drone: