Regie over het wonen van nu:

Ervaar de mooie woningontwikkelingen vanuit een uniek perspectief! Onze recente samenwerking met Roosdom Tijhuis resulteerde in de fantastische dronevideo.

Een mooie videoklus op het dak van Voortman Steelgroup in Rijssen. Hier werd het dak opnieuw gecoat van maar liefst 8400m2!
Leuk om in beeld te brengen, diverse jobs. 

Ontdek het project van Jasolid bij één van de mooiste gebouwen in Rijssen, De Schildhof. 

Indoor vliegen kwam ruim aanbod in dit project, erg gaaf!

In juni was het alweer tijd voor de Van Buuren Bike event. 120 sportieve collega’s & relaties verzamelden zich om hier aan deel te nemen. In het mooie Twente heb ik op verschillende locaties de ATB-ers en wielrenners gevolgd met de drone. Na afloop mocht ik dan ook deze gave aftermovie presenteren! 

Namens Reggedael makelaars heb ik de perfect gelegen woonboerderij goed en nauwkeurig in beeld gebracht zodat deze op de juiste manier wordt gepresenteerd op Funda. 

Limitec heeft bij de velden van V.V. Marienberg LED-verlichting aangebracht. Deze zijn niet alleen energiezuinig, maar geven ook een helderder licht. Dit zorgt voor een betere zichtbaarheid tijdens de avondtrainingen en – wedstrijden. Met behulp van de drone hebben we de werkzaamheden vastgelegd.

Reggedael makelaardij heeft een aantal mooie woningen in de verkoop. één van deze heb ik vastgelegd en gepresenteerd d.m.v. van korte krachtige dronebeelden.

Bouwupdate Baalderborg Groep

Nadat vorige week het hoogste punt al werd bereikt bij de Baalderborg Groep aan de Veldovenstraat te Rijssen, mocht ik voor De Leeuw Installaties een gave Bouwupdate filmen en monteren! Check het resultaat.