Bike event 2022 @ Van Buuren

Zaterdag 21 mei was het zover! Dit mooie evenement heb ik van begin tot eind vastgelegd. Super mooie dag!

Kippers Rijssen
gaat voor energieneutraal

Kippers Rijssen gaat voorop in de energietransitie. Deze samenvatting geeft een duidelijk beeld van montage en oplevering van de zonnepanelen.

Het lichtplan van Metropool

Voor Limitec heb ik het mooie lichtplan van bovenaf in beeld gebracht. Erg gaaf om het gehele project zo vast te leggen.

Milwaukee Experience @
Van Buuren

Voor de Van Buuren Groep mocht ik de Milwaukee presentatie vastleggen. Binnen enkele uren waren zowel de foto’s als video gereed voor presentatie. Mooie klus!

Nieuwbouw Enter

De nieuwbouw in Enter wordt al vanaf het begin gevolgd. Dit is op moment de stand van zaken. Wat een plaatje is het inmiddels al geworden! 

Limitec BV

Onlangs mocht ik mee met de crew van Limitec om opnames te maken van hun werkzaamheden. Hier kwamen een aantal onderhoudsopdrachten voorbij en het aanleggen van LED armaturen in Vriezenveen. 

Woonboerderij in beeld

Voor een particuliere opdrachtgever kreeg ik de vraag of het mogelijk is om met de drone ook zijn woonboerderij vast te leggen, dit is gebeurd met een hele mooie zonsopgang. Zie het resultaat!

Uw Schilder

Met de nieuwbouw van het pand van Uw Schilder kreeg ik de opdracht om de complete bouw vast te leggen. Dit project heeft 7 maanden geduurd en voor u in enkele minuten samengevat.

Showtuin Alpha Sierbestrating

De showtuin van Alpha ging op de schop. Het eindresultaat mocht ik filmen met de drone. Erg leuke ervaring, wat is het mooi geworden!

Houtdorp

Voor de organisatie van Houtdorp is er een leuke dronevideo gemaakt. Deze geeft een duidelijk beeld van de gezellige sfeer. 

Woning Diepenheim

Deze prachtig gelegen woning werd te koop aangeboden. Middels de dronebeelden heeft de verkoop een enorme boost gekregen.

Kapper Joop

“kun je met de drone ook binnen vliegen?”, aldus Joop. Ja hoor, ook dat behoort tot de mogelijkheden.