Iedereen in Rijssen leeft naar de Oranjedagen toe. De OVR (Oranje Vereniging Rijssen) pakt dan ook ieder jaar weer groots uit! Voor jong en oud worden er activiteiten georganiseerd. Voor de Oranjedagen 2023 in Rijssen heb ik met mijn drone o.a. gevlogen in het Rijssense park (Aubade, bedrijvenuurtje en ‘Oolderwets gezellig’) en bij de Rijssense Pelmolen (Schutterskoning).

Dit jaar mocht ik fantastische beelden maken van dit oranje spektakel. Hieronder vind je een greep van mijn oranje-beelden van de Oranjedagen 2023 Rijssen. Prachtige foto’s vanuit een uniek perspectief gemaakt met mijn drone. De leukste tijd van het jaar vastgelegd vanuit de lucht.

Wil je meer informatie over de luchtfoto’s van de Oranjedagen? Neem dan contact met mij op: info@drone-aan-huis.nl

 

Bekijk hier wat ik nog meer fotografeer en film met mijn drone.

 

Reacties: