Ontdek prachtige luchtfoto’s van de gemeente Rijssen-Holten. Als drone-piloot mocht ik hoogtepunten van deze regio vanuit een uniek perspectief vast leggen. Mijn luchtfoto’s tonen verborgen schatten en adembenemende landschappen die Rijssen biedt. Met trots deel ik deze beelden met ‘Visit Rijssen-Holten’, zodat hun beeldbank altijd up-to-date en inspirerend blijft.

Of je nu houdt van wandelen in de natuur, fietsen door de bossen of cultuur snuiven in de gezellige dorpskernen, Rijssen heeft voor ieder wat wils.

Met mijn drone kan ik unieke perspectieven vastleggen die anders niet mogelijk zouden zijn. Vanuit de lucht zie je de wereld op een heel andere manier, met prachtige landschappen en interessante details die vanaf de grond niet altijd zichtbaar zijn. Laat je betoveren door de schoonheid van Rijssen vanuit de lucht en ontdek alle prachtige plekken die deze regio te bieden heeft. Je vindt hier een collage van de foto’s welke zijn gemaakt voor de vernieuwde website van Visit Rijssen-Holten, ’23/’24.

Ik geniet ervan om mijn drone te besturen en de schoonheid van de wereld van bovenaf vast te leggen. Of het nu gaat om adembenemende natuurtaferelen, stadsscenes of zelfs speciale evenementen, mijn drone stelt me in staat om unieke en indrukwekkende beelden te creëren die mensen van over de hele wereld kunnen waarderen. Interesse? Neem gerust een kijkje in mijn volledige portfolio om al mijn werk te bewonderen en neem vrijblijvend contact met me op.

Reacties: