In juni was het alweer tijd voor de Van Buuren Bike event. 120 sportieve collega’s & relaties verzamelden zich om hier aan deel te nemen. In het mooie Twente heb ik op verschillende locaties de ATB-ers en wielrenners gevolgd met de drone. Na afloop mocht ik dan ook deze gave aftermovie presenteren! 

Namens Reggedael makelaars heb ik de perfect gelegen woonboerderij goed en nauwkeurig in beeld gebracht zodat deze op de juiste manier wordt gepresenteerd op Funda. 

Op de mooie tennisbanen van TCR werd de Bordan open gehouden. Hier kwamen mooie wedstrijden uit waaronder de halve finales. Kijk mee met de samenvatting.

Limitec heeft bij de velden van V.V. Marienberg LED-verlichting aangebracht. Deze zijn niet alleen energiezuinig, maar geven ook een helderder licht. Dit zorgt voor een betere zichtbaarheid tijdens de avondtrainingen en – wedstrijden. Met behulp van de drone hebben we de werkzaamheden vastgelegd.

Reggedael makelaardij heeft een aantal mooie woningen in de verkoop. één van deze heb ik vastgelegd en gepresenteerd d.m.v. van korte krachtige dronebeelden.

Bouwupdate Baalderborg Groep

Nadat vorige week het hoogste punt al werd bereikt bij de Baalderborg Groep aan de Veldovenstraat te Rijssen, mocht ik voor De Leeuw Installaties een gave Bouwupdate filmen en monteren! Check het resultaat.

Bedrijfsfilm Drost Machinehandel

Voor Drost Machinehandel heb ik de nieuwe bedrijfshal vastgelegd en daarbij alle transportmiddelen goed in beeld weten te brengen. Toffe job!

Infra werkzaamheden Dronten

Nabij Dronten heb ik de aanleg van led verlichtingen vastgelegd en bewerkt tot een leuke samenvatting.

Basisschool Talentrijk

Hoe krijgen de kids nou een unieke indruk van Basisschool Talentrijk? Dat is simpel! een leuke dronevideo.

Nieuwbouw Limitec

Limitec bouwt geheel nieuw in Hardenberg. DroneaanHuis volgt dit project van begin tot oplevering. 

De Leeuw Installaties

Voor de Leeuw installaties gaan we project “De Zevenpeggenweg” op de voet volgen. De eerste foto’s en video’s zijn gemaakt. Wordt vervolgd!

Bike event 2022 @ Van Buuren

Zaterdag 21 mei was het zover! Dit mooie evenement heb ik van begin tot eind vastgelegd. Super mooie dag!

Kippers Rijssen
gaat voor energieneutraal

Kippers Rijssen gaat voorop in de energietransitie. Deze samenvatting geeft een duidelijk beeld van montage en oplevering van de zonnepanelen.

Het lichtplan van Metropool

Voor Limitec heb ik het mooie lichtplan van bovenaf in beeld gebracht. Erg gaaf om het gehele project zo vast te leggen.

Milwaukee Experience @
Van Buuren

Voor de Van Buuren Groep mocht ik de Milwaukee presentatie vastleggen. Binnen enkele uren waren zowel de foto’s als video gereed voor presentatie. Mooie klus!

Nieuwbouw Enter

De nieuwbouw in Enter wordt al vanaf het begin gevolgd. Dit is op moment de stand van zaken. Wat een plaatje is het inmiddels al geworden! 

Limitec BV

Onlangs mocht ik mee met de crew van Limitec om opnames te maken van hun werkzaamheden. Hier kwamen een aantal onderhoudsopdrachten voorbij en het aanleggen van LED armaturen in Vriezenveen. 

Woonboerderij in beeld

Voor een particuliere opdrachtgever kreeg ik de vraag of het mogelijk is om met de drone ook zijn woonboerderij vast te leggen, dit is gebeurd met een hele mooie zonsopgang. Zie het resultaat!

Uw Schilder

Met de nieuwbouw van het pand van Uw Schilder kreeg ik de opdracht om de complete bouw vast te leggen. Dit project heeft 7 maanden geduurd en voor u in enkele minuten samengevat.

Showtuin Alpha Sierbestrating

De showtuin van Alpha ging op de schop. Het eindresultaat mocht ik filmen met de drone. Erg leuke ervaring, wat is het mooi geworden!